Wedstrijden


Belgian Wakeboard Cup 2002


Deze wedstrijd vindt plaats op 14 september 2002 in O'Neill Wakeboard Center te Bossuit. Deze cup is het officiŽle Belgische Clubkampioenschap. Elke Belgische club kan teams van 4 riders samenstellen.

Kom het O'Neill Wakeboard Center toejuichen want we zullen het kunnen gebruiken. De competie zal zeer zwaar zijn tegen de riders van EHN, Bonnets, Deleforteries,.. uit Les lacs de l'eau d'heures. De mannen van Izegem, met als leading men Michael Callebert, Wereld Kampioen boys 2001 en David Vervenne zullen ons zeker en vast zenuwen bezorgen tijdens deze competie. Maar we zijn hoopvol. De sfeer zal zeker en vast ontspannend en leuk zijn ... en dat is voor ons het belangrijkst!


Provenciaal Kampioenschap 2002


Net als vorig jaar organiseren wij het Westvlaams kampioenschap wakeboarden. Dit is de dag na de Belgian Cup, 15 september 2002.


Er zal terug op hoog niveau gerided worden. Toppers uit Beernem, Izegem, Roksem,... en O'Neill Wakeboard Center zullen voor u een onvergetelijk spektakel verzorgen.Provenciaal kampioenschap 2001


Op 8 september 2001 hadden we in O'Neill Wakeboard Center te Bossuit het Proventiaal Kampioenschap. Dit is een regionale wedstrijd voor alle clubleden, ingeschreven in een Westvlaamse sportclub, aangesloten bij Vlaamse Waterski Federatie. Het doel van zo'n wedstrijd is om riders de kans te geven om kennis te maken met het wakeboarden als competitiesport, zonder dat een (dure) wedstrijdlicentie nodig is. De quotering gebeurt door officiele nationale jurileden.
Zowel voor de riders als voor de organiserende club, wij dus, is deze wedstrijd een instap naar het nationaal circuit en later het internationale. Voor ons was het belangrijk om te ervaren hoe zo'n wedstrijd moet georganiseerd worden en ook om bij de officiŽlen aan te tonen dat we in staat zijn om een als club de nodige accomodatie te verschaffen en de juiste sfeer te verstrekken...

Open Men Open Women Junior Boys
 1. Christophe Meersschaert
 2. Michael Callebert
 3. David Vervenne
 4. Christian Zwartjes
 5. Wouter Deschrijver
 6. Eef Goerlandt
 7. Pierre Meunier
 8. Koen Vrints
 9. Didier Glorieux
 10. Simon Van Gheluwe
 1. Stefanie Donies
 2. Maaike Ruysschaert
 3. Inneke Dewaele
 4. Emilie Laebens
 5. Nikki Matheusen
 1. Cedric Dhoedt
 2. Dieter Laebens
 3. Sebastien De Clercq
* O'Neill Wakeboard Center-club members
Podium Open Men, klik om te vergroten Podium Open Men, klik om te vergroten Podium Open Women, klik om te vergroten